laupäev, 26. veebruar 2011

Kiri välismaalt!







Distance Maratons 42 195m Starta numurs
Vārds, uzvārds Ain-Ivar Tupp 380
T-krekls
Maratona vakariņas 0
Apsveicam ar reģistrēšanos Nordea Rīgas maratonam!
Šo vēstuli, lūdzu, saglabājiet, izdrukājiet un ņemiet līdzi uz Nordea Rīgas maratona EXPO, kas notiks 2011.gada 19.-21.maijā. Uzrādot šo vēstuli un personu apliecinošu dokumentu, Jūs EXPO varēsiet saņemt savu starta numuru ar tam piestiprināto laika kontroles čipu, kā arī oficiālo T-kreklu un Maratona vakariņu ieejas karti (ja veikta apmaksa).
EXPO norises vieta vēl tiek precizēta. Precīzu informāciju par EXPO norises vietu publicēsim oficiālajā mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv, kā arī nedēļu pirms pasākuma informēsim, nosūtot e-pasta vēstuli uz Jūsu norādīto adresi. Darba laiki 19. un 20.maijā no plkst. 12:00 - 20:00, 21.maijā no plkst. 10:00 - 20:00. Precīzu informāciju par EXPO norisi meklējiet oficiālajā mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv.
Ja Jums ir papildus jautājumi par Jūsu reģistrāciju, varat sazināties ar mums marathon@necom.lv
Lai Jums izdodas!

Nordea Rīgas maratona organizatori

Ehk siis vabas tõlkes: :)

Õnnitleme registreerimise Nordea Riia maraton!

See kiri, palun, salvestada, printida ja võtta Nordea Riia maraton expo mis toimub 2011, 19-21 mai. Esitamisel käesoleva kirja ning isikut tõendavate dokumentide, on sul võimalik saada oma EXPO alustades number kinnitatakse ajajuhtimine kiip, ja ametlik T-särk ja õhtusöök Marathon sissepääs kaart (vajaduse korral makse).


EXPO saal on veel selgitada. Täpne teave EXPO saal avaldab ametlikul kodulehel www.nordearigasmaratons.lv, samuti nädal enne üritust, teatas saates e-posti aadressil. Lahtiolekuajad 19. ja 20. mai alates. 12:00-20:00, 21 mai kell. 10:00-20:00. Täpne teave EXPO käitumine otsing ametlikul kodulehel www.nordearigasmaratons.lv.

Kui teil on täiendavaid küsimusi seoses oma registreerimist, võite meiega ühendust marathon@necom.lv Jällegi, õnnitlused vaadata Nordea Riia Maraton ja soovin teile edukat toiduvalmistamise protsessi!

Et olla edukas sind!

Nordea Riia maraton korraldajad


2 kommentaari:

  1. Riiga tuleb vist päris palju jooksjaid Eestist.

    Mul ka lootus vist varsti samasugune välismaa kiri saada :)

    VastaKustuta
  2. Minu jaoks oli see Riia Maraton lihtne valik, üks lätlane mulle raha võlgu, palusin tal maksta. Ta on veel võlgu, kel huvi, panen nime kirja!

    VastaKustuta