pühapäev, 6. veebruar 2011

Äraspidi triatlon ehk nädala kokkuvõte!

Plaan oli küll nädalat kokkuvõtvat postitust vähe teise pealkirjaga üllitada, aga tänased trennid kukkusid nii äraspidi triatloni moodi välja, et esialgne plaanitud pealkiri jääb paremaid aegu ootama.

Aga mis triatlon, talv ju? Ja mis äraspidi?
Kohe selgitan. Üks tegelane kutsus täna ratast sõitma ja rääkis midagi ca kahetunnisest sõidust.Minu mõte oli, et 2 tundi on liiga vähe, seega võiks hommikupoole veel lisaks jooksmas käia. Jooksin 9km keskmise kiirusega veidi üle 6min/km. Järve terviserajal oli hea ja mõnus joosta, rada kõva ja tühi, vaid kümmekond pensionäri suuskadel. Siis sain ca kella ühe paiku kõne, et rattasõidule kutsuja ise ei tule jne jne jne. Sõitsin siis ise. Alguses tundus, et on libe, võtsin kurve ja pöördeid ülitasakesi, aga aegamööda tuli julgus tagasi. Viimati sai ju rattaga sõidetud novembris, see oli suusakilomeetrites arvutades lausa 950 kilomeetrit tagasi!!! 1:50-ga jõudsin tiirutades ja korraliku vastutuulega Murastesse, seal sai kergliiklustee otsa ja pöörasin otsa kodu poole tagasi. Varbad ja mõni sõrmeots küll veidi külmetas, aga muidu oli mõnus, päike paistab, üsna tühjad teed, ole aind mees ja sõida. Kodus näitas spido 56,6km ja aega läks 3:04. Telefoni GPS läks Tabasalu tunnelis lolliks ja õigeid satelliite enam ei leidnudki. No ja õhtul läksin Nõmme basseini ujuma, üritasin tunniga 3400 meetrit ära teha, aga 25 meetrit jäi puudu.

Kokku siis täna äraspidiselt läbitud triatlon 3,4kmU + 56,6kmR + 9kmJ, koguaeg 4:58 - hooaja esimene triatlon - TEHTUD!!! :)))

Aga veebruari esimene nädal (törts jaanuari kah sees) sai kokkuvõttes üsna julm, kokku 18h ja 11min, 235,8km ja 13065kcal.

Detailid:
Klassikaline suusk -  9:54 ja 140km
Jooks - 3:19 ja 32,8km
MTB - 3:04 ja 56,6km
Ujumine - 1:53 ja 6,4km

Nüüd peab vist kaheks nädalaks mahu alla tõmbama ja veidike TM-ile keskenduma. Tegelikult eriti ei viitsi, sest mul ei ole sellel suurel suusapeol midagi eriti tõestada. Kunagist parimat kohta (1986.a 141. koht) niikuinii üle ei sõida, Pulleritsu ei võida, neliküritusel ei osale jne jne jne.
Ühesõnaga, teen ettevalmistust augustikuiseks peaürituseks vaikselt edasi, vbla tõmban nii 25 prossa mahust alla. Elame, näeme!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar