reede, 17. detsember 2010

Kas kalender ei eksi, tundub nagu oleks reede ja 13.

Vabandust, aga see postitus ei räägi spordist, vaid millestki muust. Täna ju puhkepäev, selle nädala esimese nelja päevaga sai sporditud 10h ja 3min, plaanis oli täna puhata, homme teha Jõelähtme singlikatega üks neljatunnine lumematk ja pühaba joosta Kakumäe kandis üks maraton.

Need olid plaanid. Tegelikkus on teine, sest täna läksin Virumaale (oma vanaisa metsa lähistele), et sealt ära toimetada metsateo ja- veo jaoks sinna novembri keskel viidud ATV. Monika (see torm siis) tõi Virumaale extra pool meetrit lund ning detsembrisse plaanitud metsategu jääb ära. Aga ATV ja käru äraviimine osutus tõeliseks katsumuseks. Esiteks ei ole Kadrina vald suutnud senini külavaheteid puhtaks lükata (aga egas Eestimaa suurim omavalitsus pole kah seda suutnud, rsk!!!) ning käru kättesaamine sai võimalikuks tänu tunnisele lumeteisaldamisele. Enne seda sai ATV-ga mitmes hanges kinni istutud, nii et kokku tuli ca 2h aeroobset rabelemist munadeni lumes.

A see selleks, pidin veel ka maalt ämmale ja äiale kuused tooma, aga kuna nahk ja seda ümbritsevad riided olid kaevamisest nii läbi vettinud, siis ei hakanud oma tervisega riskima ning sõitsin käbekähku soojas autos kodu tagasi. Kodus panin märjad hõlstid vanni likku. Siis helistas naine, kes oli suutnud auto kusagil Nõmme hangede vahel niimoodi hange sõita, et tagumine ratas õhus rippus ja auto ümberminemine väga lähedal oli. Panin poolteistaastase poisi riidesse ja sõitsin miinus 10 kraadise külmaga naise autot välja kaevama. Tagasi kodu jõudes sain aru, et riiete leotamisest on saanud korralik uputus ja keldri lakke on keegi dušši teinud! D: Ühesõnaga, ärge segage inimest tema toimetuste juures.

Alati nii ei vea, nagu mul vedas eelmisel laupäeval, diileri 20 minu splititud BJ-de vasta!!!!

Aga homme ei saa ka matkale, sest pere tahab oma. Kuidas ma nii Molevit võidan???

Vist ei jää muud üle, kui loobuda.....
On sääne hää koht (minu isatalust alla kilomeetri Loobu poole)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar