kolmapäev, 3. november 2010

Uus kuu ja uued tuuled!

30. oktoobriga sai siis selleks aastaks korraldatud - viimase üritusena sai ära korraldatud üks uskumatumaid asju, Haanja Jala100. Sellist ideed esimest korda läbi oma peakese lastes kujutasin stardijoonel seismas ainult ühte osalejat - te ju teate, kellest jutt! Aga 75 startinut, neist 21 saja kilomeetri läbinut, kokkuvõttes üle igasuguste ootuste.

Aga ise - sain 15. oktoobril uuesti kellavärgi käima ning kuni eelmise nädala kolmapäevani sujus hästi, tehtud sai 18 tundi baasvastupidavust, aga nelja päeva pikkune Haanja Jala100-st tingitud paus ei lubanud poole kuu plaanis ette nähtud 25 tundi täis teha.

Uus kuu tõi ka uue stiimuli, kuna kauplus START! kuulutas välja talvehooaja trenni meistrivõistlused koondnimetusega Stardipauk ja nö täpselt neil aladel, mida mina talvel harrastan - jooks (incl imikas, matk, kepikõnd), suusatamine nii lumel kui asfaldil, ratas ja ujumine.

Kui ei suuda võistlustel kedagi võita, siis vähemalt trennis panen kõigile pika puuga. Esimese nädala treeningplaan näeb ette ca 28 tundi sellist treeningut, mis kvalifitseerub Stardipaugu kokkuvõtte alla. Et nüüd asi liiga koledana ei tunduks, siis pean teatama, et nädalavahetusel on ees kahepäevane matk Haanja100 originaaltrassi pidi - 100km peaks jalgsi 20 tunniga läbitav olema. Kõik muidugi sõltub teistest matkakaaslastest, sest matkagrupi liikumiskiirus on konstantne grupi aeglaseima liikme kiirusega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar