pühapäev, 14. november 2010

Novembri teine nädal arvudes.

Kuna novembri esimene nädal jahmatas paljusid (eriti Stardipaugu osalejaid) selle 24 tunni ja 44 treeningminutiga, siis sai mööduval nädalal veidi rahulikumalt võetud. Sain lõpuks oma plaanitud treeningtsükli paika - 4 trennipäeva ja üks puhkepäev. Kokku siis ühes kuus (month) kuus (six) tsüklit, tsükliplaan 10h. Simpel!

Selle nädala treeningtundideks sain kokku 16:23, millest 7:54 moodustas ratas, 7:39 matk ja imikas ning 50 minutit sai ka basseinipikkust mõõdetud. Täna oli siis selle nädala pikim trenn, sõitsime üsna suure kambaga Paldiskist piki mereranda Tallinnasse välja. Koos Roccast kojusõiduga kogunes kilomeetreid 86 ja aega läks 5:13! Hää pikk trenn....

Aitähh Leivole kaardi eest, sain ka ise kodumaa geograafias tugevamaks!

Eelmisel aastal oli sellel sõidul 12 osalejat, täna hommikul tilkus igast Nõmme jaamast järjest rattureid rongi peale, Paldiskis kogu väge üle lugedes sain koguarvuks 31. Vahepeal oli veel liitujaid (loe: sissemagajaid), nii et kokku võis ligi 35 sõitjat täna rivis olla. Kui nii edasi, siis järgmisel aastal peab Hawaii Express vist ürituse korraldamise loa võtma! :)))

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar