neljapäev, 3. detsember 2009

24 päeva pärast maratonile!

Et kõik ausalt ära rääkida, pean alustame sellest, et täna hommikul tsekkasin HRK foorumit ja sealt jäis silma Tõnukese (tuntud spordiekstremist Tõnu Hendrikson) postitus DnBNORD Panga vana aasta heategevusjooksu kohta. Jooks ise toimub 27. detsembril ja kavas on kaks distantsi - 6,2km ja 42,195 km.

Eelmisel talvel jooksin seda normaalse pikkusega distantsi, aga selle jooksu tempo tundus mulle liiga kõva. Mõtlesin toona, et küll oleks tore maratoni joosta, ei peaks tempot üles kruvima, saaks omaette vaikselt joosta. Pikk on see maa küll, aga kogemus ju kevadest olemas.

Kevadise Otepää-Tartu maratoni finitos, 4:24

Ja et asi oleks kindlam, läksin täna üle pika-pika aja trenni ja jooksin 6km. Tempo aeglane (6.30/km) ja pulss kõrge (150), aga see pole tähtis. Kui siht on silme ees, läheb ka enda sundimine kergemini.

Ja oma kehasse (loe: alakõhu piirkonda) sooja sügisega kogutud talvevarud oleks ka vaja detsembris ära kulutada, vahest oleks kergem joosta. Peaks neile lammastele seal "Kaalust alla" saates ette näitama, kuidas asi käib.....

Niisiis avaldan järgmise 24 päeva jooksul täitmist nõudvad eesmärgid:
- teha jooksutrenni kokku 4 maratoni ehk 168,78 km
- kaotada kaalus 7 kg
Raske, aga võimalik. Üheks murettegevaks probleemiks on ämma juubel (issand-sa-ei-söögi-midagi) ja teine mõttekoht on jõulud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar