neljapäev, 17. detsember 2009

2. nädal, vabandused puuduvad

Nonii, möödus siis teine nädal aktiivseid treeninguid. Nagu ikka, plaanid täitmata.... Aga kui tavaline kontorirott suudab peale tööpäeva ennast veel trenni vedada, siis mul jäi viimasesse nädalasse kaks sellist tööpäeva, et õhtul enam välja ei tahtnud. Külm kah veel väljas.

Nädal algas 10-tipu matkaga Haanjas, 2:35, 10km, hr 106; siis tuli kaks juubelit (ja sellega kaasnevad jamad, kuigi pühapäeval suutsin enne ämma vastuvõtule minekut siiski lausa 1:22-se jooksuotsa teha) ja oligi uus nädal käes. Külm nädal, nagu me kõik teame. E ja T sai veidi joostud ja kolmapäeval jälle töine matk - Piusa Ürgoru Puhkemajast Vahtseliina Ordulinnuse varemeteni. Et rohkem mahvi saada ja logistikat sättida, jätsin oma auto Vahtseliina ja tegin parema koormuse saamiseks siis kaks otsa. Sinna minnes aeg 1:30, hr 119; tagasi 2:30, hr100, kokku 4-tunnine matk -16° kraadises looduses.

Teen kiire nädala kokkuvõtte, sest pean minema Võru kohaliku ajalehe ajakirjanikuga kohtuma Tamula Uisumaratoni teemadel, ikka uisud alla ja pildile....

Täna Tamulal jääd proovimas - jää hea, külm paha!
II nädal - 10.12-16.12
Kokku 9:46 (5 trenni)
Jooks: 29,4km; aeg 3:12
Matk: 26km, aeg 6:36
Kaal: ei lange....

2 kommentaari:

  1. Ivar,
    tänane Võrumaa teataja palub mitte veel Tamula jääle minna ja Sa nüüd siin siis niimoodi katsetad 2-4 cm paksust jääd :) Ai paha :)
    Jõudu ürituse korraldamisel muidu!
    Qnd

    VastaKustuta
  2. See on üks imelik asi - järve peal on juba jälgede järgi ka ATV-d käinud, mis kaaluvad 3-4 korda rohkem kui mina. Ja kalamehi oli ka täna ligi 10, lisaks veel kaks jääluike :)))

    VastaKustuta