reede, 8. aprill 2011

Comedia española!

Statement! See postitus ei räägi spordist (kui, siis hästi natukene)!

Kuigi siin on (eriti Eesti mõttes praegusel ajal ) üsna hea (loe: soe) ja lahe (loe: odav) olla, siis vahepeal ajab see riik ja siin elavad inimesed ikka tõsiselt naerma.

Riik, kus elab 41 miljonit inimest ja mida külastab aastas ca 57 miljonit turisti, ei saaks lubada endale selliseid steitmente majade seintel:
Lisaks sellele olen kuulnud, et Portugal juba palus täna Euroopa Liidult finantsabi, Kreeka juba on omadega otsas, kaugel siis see Hispaania nö pankrotist on. Aga ümberringi vaadates ei saa küll aru, et midagi valesti oleks - raha paistab neil manjanalastel jätkuvat, sest puhas kraam vedeleb maanteekraavis, ilma et see kellelegi korda läheks:
Elamisega on neil asjad korras, majad on üsna hästi õhutatud ja valgusrikkad, turvalisusega on veidi probleeme, aga kui vara vähe, siis pole ju millestki kahju:
Selles villas, kus mina elan, oli kah esimesel päeval mõni asi üle ja mõni asi puudu. Ilmselt enne meie saabumist vannitoa või poti äravoolu (ei tööta siiani) reguleerinud-remontinud töömees otsustas, et viib oma asjad homme (manjana) ära, aga vast unustas. Mis seals ikka:
Esimesel päeval suppi sööma asudes avastasime, et hoovi peal ei ole lauda ega toole. Neid pidi öösel saama naabervilla territoorumidelt. Saime laua, toolid, grilli ja lisaks veel kolm lamamistooli. Pole paha, aga esimene supisöömine käis niimoodi:
Eile nägime kusagil El Vergeri kandis ühte siestat pidavat miniekskavaatori juhti, kelle rammestav päike oli murdnud otse töökohas. Magas vaene vennike pea tänava äärekivi peal, ei olnd jõudnud isegi oma traktorit välja lülitada, see mürises kõrval. Kahju, et temast pilti ei saanud, kihutasime liiga kiiresti mööda. Samas leidsime eile mägedest kaks härras-koera, kes ei viitsi ise isegi mäest üles minna, vaid tellisid endale koeratakso:

Ah jaa, tulles tagasi selle 243 eurose postituse juurde, siis kõik pole alati nii ilus, kui paistab - meie 5 mehe peale renditud Citröen Berlingo osutus kohapeal selliseks masinaks, käime nüüd ühekaupa sellega sõitmas! :)))))
Ok, tänaseks aitab, sest mingi väsimus on sisse pugenud ja tahaks magada. Homme tahaks teha kergemalt, noh mingi 80km võiks ära sõita, aga lähen seda tegema siledale maale koos naiste ja haigetega.....

Buenas noches!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar