teisipäev, 3. oktoober 2017

Haanimiis tänab Briti valijaid ja Brexitit!

Eelmise aasta novembris, kui olin kohas, mis tuleks paljudele üllatuseks, sain kõne Indrek Kelgult, Klubi Tartu Maraton päälikult! Ta rääkis mulle, et seoses Brexit'iga sai Eesti uueks EU eesistujaks, seetõttu liikus Euroopa Spordinädala avamine Tartusse ja seepärast peaks Haanja100 liikuma nädalajagu edasi! Ajasin esialgu sõrad vastu, kuna Kubija hotell oli broneeritud ja mitmed muud kokkulepped sõlmitud! Mainisin ka, et Haanja100 häviks ca 100 osalejat, aga TRM häviks ca 4-500 osalejat! Kelk oli sellega nõus, aga möönis, et kui ma ei leebu, siis järgmine helistaja on Indrek Saar! Konnatiik my ass! Ma ei tea ega tahagi teada, palju Kelk selle Spordinädala raames EU-st klotsi sai, aga surveastmest tulenevalt oli see klots ikka õige paks!
Start! Pmst kõik on kohal! Fotod siin ja edasi Külli Leola!
Sitta kah, egas ma pole ka mingi egotsentrik, et hakkan kauna kiskuma! Las siis eurooplased spordivad, SEB-i sponsorluse kaotanud KTM saab nutsu ja Indrek Saar saab oma põhitööd edasi teha! Aga eelnevalt paikapandud EMV/XCM EJL minupoolne kalendis nihutamine on niivõrd tähelepanuväärt sündmus, mis peaks mulle tulevikus nii mõnegi suletud ukse avama! Elame-näeme!
H100 esimene 3-kordne võitja Martin Loo!
Igatahes, see brittide algatatud muudatus oli kokkuvõtvalt äärmiselt hea - nädal enne avatud rada sõites oli H100 rada ikka seal 2009 ja 2015 aasta tasemel, aga alates 21. septembrist lakanud vihm (täna, 3.10.2017 kell 13 hakkas alles uuesti sadama) tegi raja niipalju kuivaks, et peaks brittidele ja ka Kelgule mõne küünla viima vä? Ei vii, neil niigi hea!
3-kordsed H100 võitjad ja Eesti meistrid
anno 2017 XCM kategoorias!
Kunagi ammustel aegadel sain Haanja Looduspargist sõnumi, et ära sa üle 500 osaleja rajale luba, no nii igaks juhuks! Paar aastat kasutasin seda klauslit müügiargumendina, tundub et toimivalt, sest siit-sealt ikka kostub jutte osalejate piirangust, mida pole juba aastaid olnud! See-aastane startijate saak 608 nime aga paneb mõtlema, et ehk oli see 500 ikka nö paras saak! Elame-näeme!


14 Haanja100 lõpetamist, 11 Võhandu100
lõpetamist, 7 Haanja Ultra100(100km jala)
lõpetamis, 6 Haanja Suusa100 lõpetamist!
Haigekassa on igavesti plussis! :D
Üks on selge, 15. Haanja100 MTB 2018 toimub 22. septembril 2018! Täname kõiki osalejaid, avitajaid, tegijaid, maavaldajaid, omavalitsusi ja ametkondi, et aegade suurim Haanja100 MTB2017 sai toimuda!

JUMMAL OM IKS HAANIMIIS!!!

AGA ET TA NII OLESS, VÕIT ISE VÕI UMA KOHALIKU INIMÕSÕ KAUDU MULLE HÄÄLE ANDA, NUMMER 181 HAANI VALLAS; AIN-IVAR TUPP!



4 kommentaari:

  1. sa pidid ju kolmapäeva hommikuni koomavabariigis olema.... :D

    VastaKustuta
  2. A mis su valimislubadus on? Kõik H100 rajad saavad asfaltkatte? ;-)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuradi päälinlased! Kas teile senine off-off-off ei sobi?

      Kustuta