esmaspäev, 7. november 2011

Tule taevas appi!!!!

Täna hommikul arvutit (loe: infovoogu) avades sain korraliku šoki: Postimehes ilmus artikkel, milles soolise võrdõiguslikkuse volinik Mari-Liis Sepper algatas menetluse Saaremaa Kolme Päeva jooksu korraldajate suhtes, pannes süüdistuseks rassistlikud eelarvamused ja diskrimineerimise!

Pole ju saladus, et EL-is, eriti selle äärealadel toimuvad spordiüritused on saanud paljude virelevate Keenia-Etioopia-ja muude Aafrika riikide pagulaste seas heaks võimaluseks emigreerumiseks. Sellega on hädas olnud nii SEB Tallinna maratoni korraldaja Mati Lilliallik kui ka Indrek Kelk klubist Tartu Maraton. Kuidagi aga jäi nüüd üks sirgeselgne Saaremaa mees oma 38-ndal korraldataval jooksul tühikargajast ametniku hammaste vahele.
No commets.......
Kas tähendab see nüüd seda, et mina kui korraldaja sõnastan oma järgmise hooja ürituste juhendite punkti 4.1. nii:
4.1. Osa võivad võtta kõik stardihetkeks täisealised, piisavalt treeninud isikud, sõltumata nende soost, sooiharusest, usutunnistusest või nahavärvist.
NB! Korraldaja viisasid ja küllakutseid ei väljasta, palume selle probleemiga pöörduda EV Välisministeeriumi poole!


Kuna sel aastal oli Haanja100 osalejatest lausa 28% välismaalased, siis on ilmselt sellise reegli lisamine juhendisse vältimatu. See on küll naljakas, aga ise ei tahaks rassismisüüdistust saada!


Õnneks on ka muud ringkonnad häält tõstnud, loodame et säärane mõttetu ametnik leiab endale õige töö!!!!
Get a life...................Mari-Liis Sepper

Käesolevaga palun mind mitte süüdistada rassismis, olen nõus oma üritustele vastu võtma igasuguseid tegelasi, aga küllakutseid ma ei väljasta, lööge või risti!

Aga lugupeetud ametnikule soovitaks uueks uurimistähiseks seada TriStar Estonia regamise - nimelt seal saavad  endise Ida-Bloki riikide (Eesti kuni Ukraina) kodanikud registreerida soodsamalt kui vana Euroopa kodanikud. See aga on ju sulaselge rassism, sest Ida-Euroopa mustanahalised (neid siin palju ei ole), saavad soodasamalt regada kui Lääne-Euroopa mustanahalised (neid seal aga jalaga segada)! Miks tehakse vahet Ida- ja Lääne Euroopa mustanahalistel. Rünnakule! Sancho Panza, tule juba.............................

5 kommentaari:

  1. Alumiselt pildilt vaatab vastu pesuehtne ROBOT!
    Appi! Robotite pealetung on alanud!

    VastaKustuta
  2. Seda, et siin on kolm vaatepunkti.

    1. Tavakodaniku vaatepunktist on seis selline, et siin on riigil selge raha kokkuhoidmise koht.

    2. Igasuguste vähemuste vaatepunktist on seis selline, et volinik on nüüd sellise absurdi käima lükanud, et kõik tema tulevased ettepanekud saavad hinnatud läbi huumoriprisma. Oleks vist paslik volinikku vahetada.

    3. Ametniku vaatepunktist on aga seis selline, et selline sürr sai juhtuda vaid selle tõttu, et eelarve on liiga väike ja abilisi liiga vähe. Tuleb tõsta eelarvet ning kasvatada kaadrit.

    VastaKustuta
  3. Ai-ai, mis Ain-Alar selle viimase lõigu peale arvab? :)

    VastaKustuta
  4. Ootame ikka ära, mis uurimine näitab.

    VastaKustuta
  5. Mitte ainult, et "get a life", vaid ka et see on sulaselge maksumaksja raha kulutamine. Et selline teema üles võtta taustast aru saamata ja tegeleda - ma parem ikka paneks sellise büroo kohe kinni. AUSALT. MIna ei ole nõus oma tulu- ja muust maksust sellist volinikku ülal pidama. Alars
    Kõik võrdse kohtlemise otsijad, ühinege selliste volinike vastu.

    VastaKustuta