neljapäev, 14. juuli 2011

Allahu Akbar!!!

Tahtsin küll tänase postituse teha eilse Võrumaa rattakrossi MV teemal, kus ma saavutasin hõredas konkurentsis seenioride seas kolmanda koha, aga tänahommikused head uudised Lähis-Idast tõrjuvad kõik argipäevase kõrvale, sest 7 eesti ratturit said täna vabaks.
Eilse krossi lõputõus (3 korda), sinkuga alistamatu... (ja meedia kallal)!
Kunagi märtsis, 36h enne Hispaaniasse sõitu, lugesin kusagilt onlain uudist, et Liibanonis on röövitud 7 eesti ratturit. Esimesel hetkel ei löönud kohe pilti klaariks, aga ca minut hiljem oli selge, et tegu on nö meie oma meestega - meestega, kellest neljaga olin vähem kui aasta tagasi teinud läbi Maituuri. Siis sõitsime marsruudil Tartu-Rakvere-Tallinn-Vändra-Viljandi-Tartu. Ise ma sain erinevate tööalaste ja tehniliste põhjuste pärast osaleda 2 täis- ja 2 poolikut päeva, aga oli see üks mõnus sõit.
Me kõik enne starti 2010 suudlevate tudengite juures...
Sel kevadel, täpsemalt 11-16. mai pidime taas Maituuri sõitma, esialgsete plaanide järgi pidi tuur algama taas Tartust, esimene etapp pidi minema Põlva maakonna kaudu ja jõudma esimeseks ööks meie juurde Lauga talusse. Kahjuks jäi selle aasta tuur pidamata, aga küll me selle järgi teeme...

Nii kuradi hää meel on, et poisid taas tsivilisatsioonis on, seetõttu olen veendunud ateistina valmis ka Allahi ennast kummardama - ALLAHU AKBAR!!!

4 kommentaari:

  1. Palun, ärge Allahi kummardage, vbl tema nimi huulil need poisid ära röövitigi. Väga paljud eestimaalased palusid Jeesust, et Ta oleks poistega ja juhiks kõike nii, et poisid koju tagasi saaksid. Ka mina palusin ...

    VastaKustuta
  2. Jeesus ja Allah on null debiilsete inimgruppide tegude mõtestamisel, minu jaoks vähemalt. Lihtsalt hea, et kurjus ammendus. Suur teadmatus ja kannatus lõppes üle ootuste hästi.

    VastaKustuta
  3. Mina olen aru saanud, et röövijateks olid kriminaalid (eesmärgiga raha saada). Hiljem olevat poisid üle antud poliitilise grupeeringu kätte.

    Kriminaal ei saa olla mingit usku.....

    VastaKustuta
  4. Allahu akbar on õige. Vähemalt hääldus.
    b-to

    VastaKustuta