kolmapäev, 26. oktoober 2011

Ettevalmistused nädalavahetuseks...

Pealkiri lubaks nagu midagi lõbusat, no et ikka ettevalmistused nädalavahetuseks ja puha. Nädalavahetus, mis enamikule eestlastest tähendab tööst vabu päevi ja tavaliselt ka pidu-ja-pillerkaari, tähendab minule tavaliselt tööd. Perioodil aprill-oktoober on tõesti vaid mõned üksikud nädalavahetused vabad, aga jah, siis on ka minul pidu-ja-pillerkaar! :)

Aga laupäeval kell 7 stardib Haanja Jala100, pühapäeva hommikul võõrustan Eesti Akadeemilise Spordiliidu inimesi ja pakun neile säärase 2,5-tunnise seikluse Haanjamaal.

Nagu tavaks, ei piirdu nädalavahetuse töine pool ainult nädalavahetusega, ettevalmistusi on vaja teha pikalt - mida suurem sündmus, seda rohkem tööd. Eeloleva nädalavahetuse üritused on minu jaoks sellised väiksemat laadi, vastavalt 80 ja 40 osalejaga - nende ettevalmistused saab nädalaga tehtud. Eile sõitsin muruniidukiga Haanja suusaradadel kokku ca 15km. 6,66km pikkusest rajast on ca 5km murukattega ja seda rohtu ma seal siis niitsin, mõned kohad said 2, mõned 4 ja mõned lausa 6 korda üle käidud. Nüüd peaks olema kogu rada selline, mis eriti just esimestel hommikustel kastestel ringidel osalejate jalgu märjaks ei tee.

Täna tegin kontrolltiiru peale 12-le Eesti Top-20-sse kuuluvale mäele, eesmärgiga kontrollida mäe tippu tähistavate siltide olemasolu. Kurb statistika näitab, et 11-st sildist (Munamäge pole vist vaja sildistada) olid 4 jalutama läinud.
Noh, eks siis tuleb uued teha, muidu ei leia tuhanded Lumeilvese matka huvilised enam õigeid tippe üles.

Aga äkki juba pühapäeval uus postitus siis selleaastasest Haanja Jala100-st - minu miinimumprogramm on 42,195km ja maksimum vastavalt 53,333km ehk siis 8 ringi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar