teisipäev, 12. jaanuar 2010

Korralik trenn ilma koduaiast väljumata!

Viimase 130-aasta lumerohkeima talve, 1938-ndast aastast pärit katusetalade, alla 10° kaldega lamekatuse ja plusskraadide koostöö ei tõota head! Seetõttu haarasin kaasa kogu vajamineva arsenali ja suundusin korterelamu katusele. Nö pulli pärast panin peale ka pulsivöö ja käele kella.

Katus on ca 160 m² suurune ja seal oli keskmiselt ca 40-45 sentimeetrine lumekiht. Kuna ei tahtnud majaesist ja majakülgi, mida elanikud kasutavad autode parkimiseks, lumme uputada, siis üritasin kogu lume toimetada katuselt maja taha. Ca 60-70 kantmeetri lume teisaldamiseks katuselt kulus aega 2,5 tundi, pool tundi läks veel majaesise ja külgede puhastamiseks ning lapsevankriga ümber maja sõitmise perimeetri sisselõikamiseks. Majatagune näeb välja nagu Trummi keskus peale kõva kahurdamist. Inimest vabalt kandvad rinnakõrgused lumehunnikud püsivad seal ilmselt maikuuni....

Aga pulsokas näitas sääraseid numbreid
Aeg 3:04
HR 133/157
Cal 2386

Peale nende numbrite kokkulugemist otsustasin õhtuse suusasõidu ära jätta! :)))))

1 kommentaar:

  1. Tuntud suusatreener nimetaks seda vist ikkagi viilimiseks! Aga kui see aitab mul sulle TRM'l lähemale saada, siis vihjaks, et Nõmmel on palju maju :).

    VastaKustuta