laupäev, 5. märts 2011

Vasa, lühidalt!

Heaoluühiskond või asi. Internetti pääseb kah ainult Lounaleft nimelise ajalehe akrediteeringuga teise mehe kaelakaarti kasutades Vasaloppeti pressikeskuses.
Täna siis toimus nö mustikasõit, ehk tänuavaladus sponsoritele-ajakirjanikele. Sõideti Eldrisest ehk viimasest TP-st Morasse, kiriku juurde. Distants 9km, Hilks (üleval paremal, Lounaleft'i ajakirjanik) sai 7. koha. Seepärast Moras olemegi ja tänu sellele ka sain postituse teha.
 Esimesel õhtul ehk siis neljapäeval käisime Evertsbergi kandis rada proovimas. Seal oli 3,7km pikkune valgustatud lõik (Vasa rada 43,3-47km). Rada oli ülikiire ja kõigil kohe hää meel. Kohalik näitas ette, et kui õhtul tuled ei põle, siis saate lülitist lülitada! :) Tuled lülivad ise kell 21:30 välja! Tack so mycket!

Eile käisime Sälenis starditõusuga tutvumas. Päike oli selja tagant ja peale lõunat sulatas tõusu täitsa ära. Üles ei saanud (ei pidanud), alla ka ei saanud (ei libisenud). Siis sõitsime autoga Mangsbodarnasse (2 TP), sealt sõitsid 7 meest Risbergi (3 TP). Ise sõitsin Risbergist neile vastu. Lasin veidi üles- ja siis 3km allamäge. Peale liidritega kohtumist määrisin pidamist juurde ja sõitsime kolmekesi Evertsbergi välja. Kokku tuli mingi 24km.
Eile õhtul sadas vihma ja täna hommikul oli väljas miinus. Kõik on jääs. Suuski testima läinud tegelased tulid tagasi, pidamisala kaetud männikoore ja kuuseokastega. Loodame ikka, et homseks rada üle freesitakse, nii oksapurust rada pole isegi Harku ringil näinud! Järgmine pilt on tehtud Eldrises, kus United Bakeries tiim teste tegi!

2 kommentaari:

  1. sa oled suusahundile minemas. kas ma mahuksin ka autosse? :) tartu-kääriku-tartu

    VastaKustuta
  2. lähen homme õhtul juba käärikule ära :(

    VastaKustuta