reede, 28. detsember 2012

3 päeva veel ja 10h vajaka!

Jah, eelmises postituses avaldatud Projekt549 on jõudnud lõpusirgele - käesolevat aastat on meil jäänud astuda veel vaid kolm närust päeva. Tavalise eestimaalase (jah, just selle, kes ametliku statistika alusel tarbib mingi 13 liitrit puhast piiritust aastas) jaoks algas täna pidu, mis kulmineerub 1. jaanuaril sügava pohmelusega ja tavalise probleemiga, kuidas teiseks jaanuariks, ehk siis uue aasta esimeseks tööpäevaks kaineks saada.
Lugemis- ja hääldusharjutusi 1. jaanuari hommikuks....
Minu pohmelus tuleb ilmselt valusam, aga see ilmselt ei avaldu tavaliste nähtudena (peavalu jne), vaid see saab olema lihastes, eriti jalgade lihastes. Aga erinevalt sellest tavalisest pohmelusest on seda lihasvalu mõnus põdeda. Mõnus just seetõttu, et see valu on tulnud füüsilise tegevuse tagajärjel, mis arendab inimest, mitte ei kuluta teda!
Eile jäi trenn vahele - olin tööl!
Kus ja mis?
Sest lähema 3 päeva ja 10h plaan on siis selline:
29. detsember - TriSmile "Pekist priiks" Tallinn edition - 45km rännak (5min jooks + 5min kõnd) - just kilomeetrite poolest eriti sobiv tähistamaks elu järjekordset verstaposti!!!
30. detsember - ilmselt Harku metsas kerge taastav suusaots ca 2h.
31. detsember - mööduva aasta seitsmes ja elu 12-nes ametlik maraton Laulasmaal!

Tundub karm värk olevat, aga kolmapäevane ca 29km pikkune "Pekist priiks" Nõmme espessiaal näitas, et juba sama päeva õhtuks olid 3,5 tunni pikkuse üsna raske (vahepeal põlvini lumes) rännaku jääknähud kadunud, see andiski julgust ette võtta kaks maratoni päevase vahega!!! Esmaspäeval kell 17 peaks olema selge, kas kilbiga või kilbil, kas 549h või vähem. Kas 2012 aasta lõpuks saab 12 maratoni läbitud ja kas 2013 aastal tuleks joosta 13 maratoni või mitte?

Sihukesed probleemid siis minu pea sees ajal, kui Maarjamaa pidutseb ja uut aastat ootab.....................

Fotod: Kea Kanger ja Külli Leola

3 kommentaari:

  1. Muidugi kilbiga! Olen kindel,et Sul õnnestub sellega iseendale korralik sünnipäevakink val-
    mistada.Edu ja parimad õnnesoovid!
    Loodan vaid,et järgmisel aastal ka blogipos-
    tituste jaoks rohkem aega jätkuks.Väärt inspi-
    ratsiooniallikas!
    Andrus

    VastaKustuta
  2. No täna sai siis vastavalt eale ikka 45km ära tehtud, kuigi "Pekist priiks" lõppes kogemata 42,8 peal ära. Ausa mehena jooksin veel 6:30 sinna ja 6:30 tagasi ära, et ikka 45 kokku saada. Aega läks 5:17, pulss 130.....

    Homme vaatab, kas suusatama on vajagi minna, sest esmaspäeval ju maraton ees ootamas ja ainult 4,5h vajaka!!!

    VastaKustuta
  3. oot-oot, suusatamine pidi ju taastav olema - nii et, ei ole ju tundide arvestuses oluline vaid ikka taastumise;)

    VastaKustuta