esmaspäev, 5. november 2012

Divina Pastora ehk kümnes tuleb Valencias!

Peale pikka kahtlemist ja pikki kõhklusi panin ennast eile oma kümnendale maratonile kirja!
Aprillis Valencias, siis veel ei teadnud, et.........sügisel tagasi!
Kahtlused jooksuvormi osas, eriti seoses hiljutise liiga tiheda maratonigraafikuga (9.09, 6.10, 27.10, 18.11), said viimaste jooksuotstega otsa. Eile 15km keskmise tempoga 5:56, täna lausvihmas ja poris 10km 5:48-ga ilma mingite jälgedeta jalgades panevad uskuma, et jooksusoolikas on kahe kuuga arenenud ning üks maraton iga 2-3 nädala tagant ei tapa. Kui muidugi ennast surnuks (loe: katki) ei jookse, vaid asja mõistusega võtan.
Burger-King'is Valencias...........hmmm!
Kõhklused aga jäävad ja just nimelt selles osas, kuidas sinna Valenciasse kohale saada ja kõik vajalik üles leida. Nimelt lendan eeloleval laupäeval Mallorcale sügislaagrisse ning Palma ja Valencia sadamate vahel on olemas laevaühendus. Aga need laevad sõidavad minu jaoks võimalikult ebamugaval kellaajal, Palmast saaks laupäeval 11:30 väljumisega kell 19:30 Valenciasse, aga kas siis veel numbritelk lahti on, seda ei tea ega saa aru ka. Siis oleks vaja üheks ööks vaja mingi ööbimine leida, kus hommikul veidi süüa ka saaks. Peale maratoni saaks veidi suurlinnas hängida ja õhtul kell 22 läheks laevale ning oleks kell 6 esmaspäeva hommikul Palmas tagasi. Paberil on see asi lihtne, aga tegelikkuses?? Väikesed kõhklused on ja jäävad.
Kermo, Indrek, Mark ja mina enne Alkmaar-Valencia mängu...
Ehk siinkohal teen üleskutse! Kas keegi teab kedagi, kes elab või teab kedagi, kes elab Valencias ja saaks-tahaks mind veidi aidata-juhendada. Kus on sadam ja kus on start jne. Olen vaikne ja puhas vanainimene ning palju tüli ei tee! :))

5 kommentaari:

  1. Kui sul suuremaid huvilisi pole, siis ma jookseks vana-aasta jooksu sinu eest. Teeks heameelega jälle proovi, kuidas läheb.

    VastaKustuta
  2. Kas sa Couchsurfing'ut ei taha proovida?

    VastaKustuta
  3. Ma võiks igasugu asju proovida, kui ma veidi noorem oleks. Hetkel eelistan Valencia kesklinna hotelle, kus ühene tuba koos hommikusöögiga on saadaval 28 euro eest. Eesti hotellipidajad võiksid siit õppida......

    VastaKustuta
  4. Aga Erkki, võta maili teel ühendust, saadan sinu kontaktid Staminale ja saad DnB maratonile kirja!
    info@haanjamatkad.ee

    VastaKustuta