laupäev, 11. august 2012

12 tundi stardini!

Istume Malmös ühetoalises korteris ja mandrazheerime. Mina mitte eriti, sest üks säärane ettevõtmine, nagu meid homme ees ootab, on mul juba läbitud ja minu suur mandross jääb aasta tagusesse aega. Teine mees, Kermo, võtab asja vist rohkem südamesse, aga see selleks.
Homme kell 5 sõidame üle selle silla starti...
Aga kõigest järjest:
Eelmisel pühapäeval tegin Nuustakul Tristari võistlust. Võrreldes eelmise aastaga (loe teemakohast postitust siit) võtsin sel aastal asja ikka väga kergelt, sest siiani on valusalt meeles eelmise aasta jalavalu veel nädal peale TriStar111 triatloni. 111km aeg oli küll kokku 13 minutit aeglasem kui eelmisel aastal, aga kuna vahetasin kohe peale rattale istumist esikummi, siis tegelikult tegin selle läbi ainult 9 minutit aeglasemalt, mis hetke vormi ja enda valusat tagasihoidmist ning rajal nö naljategemist on ikka väga OK tulemus. Tegelikult tahaks selleaastasest TriStarist kohe pikema postituse teha, äkki leian selleks veidi hiljem aega. Postituse teemaks oleks siis, et kuidas TriStari mõistusega teha....mõlematpidine kogemus on mul nüüd olemas.
White men can't jump???
Juba kolmapäeva õhtul läksime laevale, et suunduda Kopenhaageni poole KMD Challenge nimelisele võistlusele, kus soojenduseks ujutakse kunstlikus merelahes ehk Amagerstrandis üks suur ring ehk 3,8km. Kokku tuleb ujuda kuus korda kolme silla alt läbi. Sillad olevat pilgeni täis pealtvaatajaid ja ilmselt üldse on kaasaleamist siin rohkem kui eelmisel aastal Keilas :))
Tšainikute vahetusala, numbrid 1020-1400
Edasi järgneb 180km rattasõitu ilusas Kopenhaageni ümbruses. Rajal olevat ka mõni tõus ja raja kõrgeim punkt pidavat olema lausa 70 meetri kõrgusel? Aga kuna ratast on sel aastal sõidetud lausa niipalju kui 4300 kilomeetrit, siis selle viie-ja-pooletunnise rattasõidu pärast ma üldse ei põe. Lisaks on mul homseks sõiduriistaks sihuke püss, millisega pole ma veel kunagi sõitnud - spetsiaal TT-ratas koos 60mm-ste karboonaerojooksude ja eriti kiirete Schwalbe Ultremo kummidega.
Merida Warp4 Dalkia six-zero jooksudega.
Mis aga ootab mind ees 7 tundi peale starti, ehk siis umbes kell 14:35, sellest ei taha kohe mitte rääkidagi. Seda siis seepärast, et selle aasta jooksukilometraazh on kokku lausa 30 kilomeetrit. Eelmisel pühapäeval sain Pühajärvel selle 10 kilomeetriga kuidagi hakkama, aga 42,2 on ikka midagi muud. Õnneks on mul peale rattasõitu vist elu raskeima jooksumaratoni läbimiseks aega tervelt 8 ja pool tundi, ehk siis ilmselt ootab mind homme ees pikk ja vaatamisväärsusi täis jalutuskäik õhtuses Kopenhaagenis. Rada möödub neli korda väikesest merineitsist, möödub neli korda Taani kuninganna akende alt ja finišeerub raekoja platsil. Kokkuvõttes ma eriti ei põe, kindlasti saab homne jooks lõbusam olema, kui eelmisel aasta Keilas seal ladude taga silkamine!
Köögitoimkonnas....
Hetkel aga teeme viimast pastahunnikut, et homme oleks rajal midagi seedida...
 
Palju edu mulle teie kõigi poolt, loodan homme selle jama lõpuni teha ja eluga pääseda!!!



1 kommentaar:

  1. Hoian pöialt.

    Väike tip jooksudistantsiks: http://www.youtube.com/watch?v=D_-RDyxaJ1E

    VastaKustuta